Afrikka ahtaalla

Helskutti, eipä Norsut kovin kaksisesti pelanneet Argentiina-pelissä. Oudon laiskaa ja mielikuvituksetonta, tai sitten argentiinalaiset vain saivat vastustajat näyttämään sellaisilta pistämällä pelin jäihin. Kyllä tulee tekemään tiukkaa selvitä jatkoon, Hollanti ja S-M on pakko kaataa. Hollanti vei aika ansaitut pisteet serbeiltä, mutta ei varmaan selviä yhtä helposti seuraavista matseista, kun paineet kasvaa ja vastassa on lohkon kovimmat jengit.

Angola vaikutti todella heikolta, vaikka hävisi vain 1-0. Ekalla jaksolla olivat kuin savannilla kuihtuneita puupökkelöitä, tokalla näytti paremmalta, kun portugeesit hyytyi paahteessa. Meksiko pelasi nautittavasti, mutta eipä Irankaan huono ollut, ja voi pistää Portugalin todella ahtaalle. Svedut lentää laulukuoroon surkean T&T-räpellyksen ansiosta. Sumppua oli tietysti vaikea murtaa, mutta eipä kovin kummoisia konstejakaan keksineet.

Tänään sitten jännätään, olisiko Ghana näiden kisojen musta hevonen, tai se ainoa Afrikan maa, joka selviää jatkoon. Tasurikin olisi kovaa valuuttaa loppuja pelejä ajatellen.

Kommentti on suljettu.