Mitäs sitten sanoisi?

Kuten näkyy, ratkaisu kuukausien nimien suomennokseen löytyi. Homma oli helppoa, kun lopulta muokattava tiedosto löytyi (wp-includes kansiossa locale.php). Selvät ohjeet löytyivät WordPressin Codex-sivulta kohdasta, jossa neuvotaan liki kädestä pitäen ohjelmiston kääntämistä. Nyt blogin pitäisi tältä osin olla kunnossa.

Sain lisäksi kopioitua toisista sivupohjamalleista tuohon oikean reunan sivupalkkiin kalenterin ja tuoreimpien merkintöjen listauksen (säätönä max 10 uusinta, nyt näkyvät kaikki tähänastiset sepustukset). Jokin kuva tai visuaalinen elementti pitäisi vielä kaivaa ja viilata blogin nimeen taustakuvaksi.

Kun tekniset asiat alkavat olla kohdallaan, onkin aika ryhtyä sisällöntuotantoon. Siinäpä sitä haastetta riittääkin, enemmän kuin koodin näpertelyssä. Heti tuntuu niskassa roikkuvan ikuinen vaiva, mielikuvituksen puute. Ilmeisesti on vain oltava ottamatta paineita, jos tulee hiljaisia kausia, ja tarinoitava sitten reilummin, kun sanottavaa ilmenee.

Esimerkiksi toukokuiset lätkän MM-kisat voivat kirvoittaa tarinaa, samoin kesäkuiset futiksen MM-kisat. Odotan myös, että sanottavaa syntyy divarissa futailevasta kotikaupunginosan oman seurasta eli Vuosaaren Viikingeistä. Olen liittynyt seuran fan clubiin ja tilannut kausikortin. Aiemmin olen poikennut Heteniityn kentällä vain pari, kolme kertaa kaudessa. Mistä tälläinen äkillinen fanius? Kurkista tästä.

Kommentti on suljettu.