Viikingit kaatoi mestarin!

Upeaa!!!!! 🙂 Vuosaaren Viikingit voitti hallitsevan Suomen mestarin Myllykosken Pallon Suomen Cupin 6. kierroksen matsissa maalein 2-1. Erinomainen suoritus!

Kumpikin Viikinki-maali oli hieno pelimaali. Johtomaalin avausjaksolla puski Janne Mollberg, joka nousi korkeimmalle kulmapotkun jälkitilanteessa ja ohjasi pallon MyPan verkkoon. Viikingeillä oli useampia tilaisuuksia lisätä johtoaan varsinkin kulmureista, mutta tilanteet kuivuivat kasaan. Toisella jaksolla Vuosaaren Punaiset selvästi passivoitui, ja se kostautui. Tasoituksen vieraat saivat suoraan vapaapotkusta noin 70. minuutilla, maalintekijänä Marco Manso. Vapari seurasi tilannetta, jossa Adriano oli päässyt livahtamaan läpi pistopallon perään. Viikinkivahti Harri “Haba” Kairavuo tuli vastaan, sai pallon riistettyä, mutta samalla kaatoi Adrianon aivan rangaistusalueen rajalla.

Tasoituksen jälkeen Viikingit painoi uutterasti päälle, ja sai pelin vietyä toistuvasti MyPan päätyyn. Kulmapotkuja saatiin aivan loppuminuuteilla useita, mutta maalipaikkoihin ei niissäkään päästy. Seurasi jatkoaika. Noin kymmenen minuuttia oli pelattu, kun maalivahdin pitkä avaus meni suoraan “Slava” Malakejeville, joka syöksyi vasemmalta laidaltaan ohi vartijansa. Laukaus pienestä kulmasta, ja kotiyleisön riemuksi Slava tuikkasi pallon maaliin, 2-1!!! Jatkoaika jatkui vielä parikymmentä minuuttia, eikä juuri MyPa saanut vaarallisia tilanteita aikaan. Toistuvasti pallot ajautuivat liiaksi eteen Haban haltuun. Viikigit oli jopa lisätä johtoaan, mutta viimeistely ontui.

Kokonaisuutena mahtavaa peliä. Viikingit ei ollut hetkeäkään hätää kärsimässä ennakkosuosikkia vastaan, vaan peli oli täysin tasapäistä. Välillä oli päinvastoin kuin oli ennakoitavissa, Viikingit vei peliä, MyPa oli pitkiä jaksoja vastaantulijan roolissa. Seuraavalla kierroksella vastaan asettuu HJK! Peukut pystyyn! Toivottavasti Viikinkilauma jatkaa kovaa taistelua ja teräviä hyökkäyksiään.

Kommentti on suljettu.